Laden...
Naar Facebook

Contact

Parkeren
U kunt parkeren in de parkeergarage Entre Deux tegen een gereduceerd tarief van €3,25 per uur met een maximum van €27,00 per voertuig, per 24 uur. 

De parkeergarage waar wij kortingstickets voor aanbieden is de stallingsgarage Q-Park EntreDeux gelegen in de Helmstraat nummer 5.  Let op dat wanneer u de straat van de parkeergarage inrijdt, de garage niet duidelijk is aangegeven. De ingang van de garage ligt aan de rechterkant, tegenover de Albert Heijn (linkerkant). 
De kosten van parkeren bedragen € 3,25 per uur met een maximaal van € 27,- per voertuig, per onafgebroken 24 uur. Om de parkeergarage binnen te komen gebruikt u de volgende code: 6211#. 

Bij het inrijden van de parkeergarage ontvangt u een kaart waar u ook op de dag van vertrek mee dient uit te rijden, dus verlies deze kaart niet. 
U dient deze kaart te overhandigen bij de receptie wanneer u wenst uit te rijden. Op het moment dat u wenst uit te rijden dient u uw kaart te scannen bij de receptie waar uw parkeertarief in rekening wordt gebracht.
Let op: Er is geen betaalautomaat in de garage aanwezig. Mocht u uw inrijdkaart verliezen, betaalt u € 25,00 bovenop het dagtarief. Het is niet mogelijk om parkeerplaatsen te reserveren, vol is vol.

Indien u opzoek bent naar alternatieve parkeerplaatsen in Maastricht dan verwijzen wij u graag door naar de website van Q-park.

Bij het verlaten van de parkeergarage loopt u naar links op de Helmstraat. U vervolgt de weg (rechts van u ligt het Vrijthof). U vervolgt de weg, de weg gaat over in Sint Jacobstraat. Aan uw rechterkant ligt Boutique hotel Sint Jacob.

Het is mogelijk dat de parkeergarage tijdens grote evenementen in de binnenstad (tijdelijk) niet bereikbaar is. Kijk hiervoor op onze website onder het kopje "Evenementen". 

 

 

Contactgegevens

Boutique Hotel Sint Jacob

Sint Jacobstraat 6
6211 LB Maastricht
+31 43 20 300 40
reservations@boutiquehotelmaastricht.nl

Kamer boeken!

Kies wanneer u wil reserveren en vul uw gegevens in. Uw reservering is direct bevestigd.

×